German DE-CH-ATCroatian hr-HRItalian ITEnglish (UK)

 

Putovanja i prijevoz na Mljet

Postoje dnevne trajektne i brodske veze s Dubrovnikom, a trajekti također putuju na relaciji Prapatno (poluotok Pelješac) za Sobru, što znatno skraćuje vrijeme putovanja do otoka Mljeta.

Tijekom ljetnih mjeseci, brojni turističko-izletnički brodovi na području Nacionalnog parka (luke Polače i Pomena) iz Dubrovnika, Korčule, Makarske i poluotok Pelješac.
Glavna luka na otoku je Sobra, nalazi se na otočnoj istočnom kraju koji je povezan trajektom do Dubrovnika i Korčule sa Jadrolinijom. Također, postoji dnevni trajekt iz Dubrovnika za Sobru. Od Sobre, autobusi će vas odvesti do Pomene i Polača.
Tu je i putnički brod, Nona Ana, između Dubrovnika, Sobre i Polače koji ostavlja u jutarnjim satima i vraća se u poslijepodnevnim satima. Ona radi svaki dan ljeti i srijedom, petkom i nedjeljom u pred i posezoni.

Posebna ponuda

Gosti smješteni kod nas imaju popust 10% na

  • Konzumiranje jela i pića u restoranu
  • Iznajmljivanje bicikli, skutera, barke
  • Najam vozila

* Popust se primjenjuje samo kod plaćanja gotovinom

Ekološka proizvodnja

Dragi gosti,
Važno nam je napomenuti da je veći dio namirnica koje koristimo u našem restoranu sa otoka Mljeta i da su ekološka proizvodnja. Dakle voće, povrće, nisu tretirani nikakvim pesticidima niti umjetnim gnjoivom, a jedan dio dolazi i iz naših vrtova. U našem vrtu se nalazi 21 različita vrsta organskog voća. Od nekih vrsta radimo i domaću marmeladu koju gosti mogu kušati tijekom doručka.
Iznimna nam je čast pohvaliti se eko proizvodnjom extra djevičanskog maslinovog ulja što je uobičajno za otok Mljet, a ustvari prava rijetkost u ostatku svijeta.
Za ribu,morske plodove ,kozletinu,kozji sir možemo reći da su nevjerovatne kvalitete vrlo ograničene količine!

FREE WI-FI